Poliüretan Süsleme Ürünleri











































































Minimalizm lüksü sembolize edebilir, ama dekoratif köklerimizle kendimizi tanıma zamanı olabilir.

Süsleme lüks olarak başlar. Daha süslü bir bina, bir parça giysi ya da bir mücevher parçası, daha çok emek üretime geçti ve daha pahalıydı. Sanayi Devrimi ve makine üretimi her şeyi değiştirdi. Aniden dekorasyon ucuz oldu. Hangi büyüme için ekonomik ihtiyaç ile çakıştı - daha fazla (dekore) şeyler üretimi. Bu, özünde Marx, Morris, Loos ve Veblen'in argümanıdır. Dekorasyon, sermayeye kitlelere daha fazla faydasız mal üretmek ve satmak için bir mekanizma olarak nitelendirildi.
evde taç süsleme evdeki kolon süsleme gardrop
Tabii ki,Poliüretan Süsleme Ürünleri ucuzlaşır olmaz, elit tadı devam eder. Eğer dekorasyon aniden ucuzsa, o zaman bir obje, bir nesne, daha da aniden ortaya çıkar. Bu, Pevsner ve diğerleri tarafından tarif edildiği gibi, Modernizmin doğuşudur, Bauhaus'un ya da Sanat ve El Sanatları'nın soyulmuş estetiği, buradaki çabaların artık süsleme içine girmediği, ancak bina ya da ürünü basitleştirecek şekilde yapmaya başlamasıdır. Ama ahlakın eklediği boyut ile. Süslemenin soyulması aniden modernistlerin ahlaki (ahlaki değil) argümanlarına yol açan etik bir görev haline gelir.

ahşap ayna süsleme ahşap mobilya süsleme aksesuarları ahşap mobilya süslemeleri ahşap süsleme modelleri ahşap tavan süsleme ahşap tavan süslemeleri altın varak tavan süslemesi aplik süsleme ayna etrafı süsleme ayna kenarlarını süsleme ayna kenarı süsleme ayna kenarı süsleme modelleri ayna kenarına süsleme ayna süsleme modelleri ayna süsleme taşları ayna süsleme teknikleri ayna süsleme örnekleri ayna süslemeleri ayna çerçevesi süsleme ayna çerçevesi süsleme modelleri açık hava süsleme ağaç kütük süsleme ağaç kütüğü süsleme balkon süsleme balkon süslemeleri bina dış cephe süsleme bina dış cephe süslemeleri bina dışı süslemeleri bina süsleme bina süslemeleri cami süsleme motifleri cephe süsleme cephe süslemeleri dekoratif ahşap süsleme örnekleri

Hindistan'ın güneyindeki Auroville'deki Roger Anger’in monokromatik Matrimandir’indeki konveks ve içbükey kullanımı sadeliği ve dekorasyonu bir araya getiriyor.
Poliüretan Süsleme Ürünleri Minimalizm, modernite ve ah lak arasındaki bu ilişkidir. Ahlaki argümanın kaynağı olan Ruskin, zanaatkarın eserini - ki bir çeşit süslemedir - ahlaki bir ayrıcalık olarak nitelendirdi. Adolf Loos, “Süs ve Suç” (konuyla ilgili herhangi bir tartışmanın olanaksız olduğu laikçe saçma bir metin) olmasına rağmen, hemfikir. Loos için, brokerlerini süsleyen ayakkabıcı, iyi tasarımın tam kalbinde ustadır. Süslemedeki konumunun radikal olarak aşırı derecede basitleştirilmiş olduğunu anlamak için Loos'un iç mekanlarına bakmanız yeterlidir. Metni, Viyana Secessionunun aşırılıklarını hedef aldı, belli bir an, alay ile damlıyor.

‘Poliüretan Süsleme Ürünleri, mimarinin daha geniş bir halkla iletişim kurduğu dildir - her bir çıkar, mesleği ve halk arasında bir dereceye kadar ayrılık yaratır.

Fakat bu süsleme eleştirisinin bu yüzyılı-bir yarısı, tasarımdaki dekorasyona karşı direncimiz, kültürümüze o kadar gömülü olmuştur ki, şimdi sadece konuya ironi ya da kasıtlı mesafe ile yaklaşabiliyoruz. İster postmodernizmin aplike klasizmini, isterse de dijital prodüksiyonun ortaya koyduğu dekoratif cephelerin ince kaplamasını düşünelim, süsleme bugün neredeyse kaçınılmaz olarak ortadan kalkıyor. Bu yabancılaşma sorunun özünde - ve bir problem çünkü süsleme, mimarinin daha geniş bir halkla iletişim kurduğu dildir ve her bir çıkar, mesleği ve halk arasında bir dereceye kadar ayrılık yaratır.


poliüretan süsleme ürünleri fiyatları poliüretan tavan süslemeleri sahne süsleme örnekleri saksı süslemeleri salon duvar süslemeleri salon süsleme salon süslemeleri sehpa süslemeleri selçuklu süsleme motifleri strafor dış cephe süslemeleri söve süsleme süsleme süsleme aksesuarları süsleme modelleri süsleme taşları süsleme ürünleri süslemeler süslemeleri sütun süslemeleri sınıf kapısı süsleme tavan süsleme tavan süsleme dekoru tavan süsleme modelleri tavan süslemeleri tavan süslemeleri fotoğraf tavan süslemeleri köpük tavan süslemesi tavan ve duvar süslemeleri tavana yapılan süslemeler taç süsleme taş duvar süslemeleri villa dış cephe süslemeleri yaka süsleme teknikleri yatak başlığı süsleme yapımı yatak başlığı süslemeleri yatak odası duvar süslemeleri şömine süsleme
Gaudi'nin Barselona'daki Casa Milà'daki bacalar gibi dalgalı kıvrımlar ve yaratıklarının mozaik cephelerinde tezahür eden dekoratif harikası eşsizdir.

dekoratif ayna süsleme dekoratif süsleme dekoratif süslemeler diş süslemeleri dolap dışı süsleme dolap kapağı süsleme duvar dekorasyonu süsleme duvar kolon süsleme duvar süsleme duvar süsleme fikirleri duvar süsleme örnekleri duvar süslemeleri duvar ve tavanları süslemek için yapılan resim düğün giriş süslemeleri düğün salonu giriş süslemeleri düğün salonu süsleme fikirleri düğün salonu süsleme malzemeleri düğün süsleme malzemeleri düğün süslemeleri düğün süslemeleri için fikirler dış cephe köşe süslemeleri dış cephe pencere süsleme dış cephe söve ve süslemeler dış cephe süsleme dış cephe süsleme fiyatları dış cephe süsleme malzemeleri dış cephe süsleme modelleri dış cephe süsleme taşları dış cephe süslemeleri dış cephe süslemeleri fiyatları dış cephe süslemesi dış duvar süsleme dış duvar süslemeleri ev dış cephe süslemeleri ev salon süslemeleri ev süslemeleri Dünyanın en popüler mimarı - en ölçülebilir araçlarla, giriş biletleriyle - Antoni Gaudí'dir. Her yıl iki kişi Sagrada Familia'yı (3,2 milyon kişi) Barselona'da (1,6 milyon) yaşıyormuş gibi ziyaret ediyor. Gaudí'nin aynı zamanda modernliğin en saplantılı dekoratif mimarı olduğu bir kaza değildir. Yapıtları bize, mimarlar için yüceltilmesi ve kült statüsüne rağmen, Barselona Pavyonu'nun, her zaman eşleşemeyeceği bir dekorasyon ve ilgi derinliği sunuyor. Friedensreich Hundertwasser, Charles Rennie Mackintosh, Frank Lloyd Wright, çirkin kitsch'e düşkün olabilirler, ama onlar, kompozisyonları ya da bir planın işlenmesinden ya da uzayda ışığı manipüle etmelerinden değil, süslemelerinden dolayı daha büyük kültlere dönüşürler. diğer medyaya aktarılabilirliği - çay havluları, bardak altlıkları, eşarplar, posterler vb.

süsleme gelin yolu süsleme gelin yolu süsleme fiyatları gelin yolu süsleme malzemeleri gelin yolu süsleme malzemeleri fiyatları giriş yolu süslemesi halatla ayna süsleme hastane odası süsleme hazır tavan süslemeleri kartonpiyer duvar süslemeleri kartonpiyer süslemeleri kartonpiyer tavan süslemeleri kiriş süsleme kiriş süslemeleri kolay ayna süslemesi kolon süsleme kolon süslemeleri kolon süslemesi konsol süsleme örnekleri köşe süsleme köşe süslemeleri mobilya süsleme mobilya süsleme aksesuarları mobilya süsleme malzemeleri mobilya süslemeleri mutfak süsleme aksesuarları niş süsleme niş süslemeleri nişan salonu süslemeleri ofis süsleme ofis süslemeleri papatya süslemeleri pencere kenarı süslemeleri pencere süsleme pencere süslemeleri png süsleme poliüretan dekoratif süsleme ürünleri poliüretan duvar süslemeleri poliüretan dış cephe süslemeleri poliüretan süsleme poliüretan süsleme fiyatları poliüretan süsleme ürünleri Postmodernizmin süblimasyonuyla (No 1 Poultry, PoMo'nun şimdi tarihi ve kabul edilebilir bir listeye bakma şekline bakın), çoğulculuğu ve Grayson Perry, Chris Ofili'ye yer bulan çağdaş bir sanat sahnesinde somutlaşan bir şey-tutum tavrıyla düşünebiliriz. Peter Doig ve Pablo Bronstein, biz süslemeyle anlaştık. Ama bizde yok. Küçük bir şey bile değil. Tasarım kültürünün bazı kısımları, Minimalizm (orta sınıf) tadı ve kitsch için (işçi sınıfı) coşkusu arasındaki ikilik arasında bir Minimalist arayüz yaratma çabası arasındaki çelişkiyi ele almıştır. Bu büyüleyici bir şeydir, çünkü bir zamanlar süsleme ve dekorasyon, mimarların iletişim kurduğu mekanizma iken, şimdi bu mekanizma yüksek tasarım arayüzüdür - iPhone veya iPad, kitsch zevklerimizi sevimli yavru kedi için maskelediğimiz Minimalist cihazdır.

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.