Poliüretan kiriş Tavan süsleme rustik dekor

























Poliüretan kiriş Tavan Resimleri
Faux ahşabı ile kesonlu bir tavan tasarımı oluşturmak, düz ve sıkıcı bir tavanın görsel detayını arttırmanın basit ama etkili bir yoludur. Izgara şekli planlaması ve kurulumu kolaydır, ancak profesyonel çekicilik ile daha dinamik bir alana yol açabilir. Poliüretan  kiriş Genel olarak basit görünse de, ışın yerleştirme, kiriş yüksekliği, aydınlatma ve daha fazlası değiştirerek varyasyon yaratmak benzersiz ve göz alıcı alanlara yol açabilir.

İlk kez DIY'lerden profesyonel müteahhitlere, konut tasarımlarından casino salonlarına, burger eklemlerinden sofistike İtalyan restoranlarına kadar çeşitli müşterileri tarafından çeşitli kesonlu tavan resimleri gönderilmiştir. Fikirleri, gerçek ahşabı kullanmaktan daha az insan gücü, zaman ve genel maliyet ile meyve vermeye geldi. Kesin bir tavan, evinizin, ofisinizin veya ticari alanınızın son rötuşları vermesi için gereken şey olabilir.

Daha fazla fikir Poliüretan kiriş Tavan süsleme rustik dekor ve bazı referanslar için rustik dekor Tavanlar Projesi sayfasında bir göz atın. Bu tür tasarımın alanınıza nasıl uyduğu konusunda hala sorularınız varsa, telefon veya e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Kolayca etkileneceğinizden eminiz; tasarımlarınızı sahte ışınlarla hayata geçirmeniz kolaydır.
Etiketler:

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.