Antik ahşap kiriş rustik salon dekorasyon fikirleri - Poliüretan kiriş





































































Poliüretan Sahte Ahşap Kirişler - Polure Hizmetleri
Ahşap, her zaman direnmek zor olan belirli bir rustik çekiciliğe sahipti. Sıcak ve davetkar estetiği, ülke evlerinin ötesine geçiyor. Modern ve kentsel dekorlar artık ahşap görünümünü çağdaş alanlara dahil etmenin yaratıcı yollarını arıyor. Bunun yapılmasının bir yolu sahte ahşap kirişler. Sahte kirişler, görünüş, boyut ve doku bakımından gerçek ahşaba benzeyecek şekilde tasarlanmıştır. Teknoloji sayesinde, üreticiler renk, desen ve tahıl da dahil olmak üzere ahşap kirişlerin doğru bir taklit görünümünü oluşturmak için farklı malzemelerden yararlanabilirler.

Antik ahşap kiriş  rustik salon dekorasyon fikirleri - Poliüretan kiriş Ağır görünebilirler, ancak sahte kirişler, gerçek ahşap kirişlere göre oldukça hafiftirler, bunları yapmak için kullanılan malzemeler sayesinde. Aslında, çoğu fiyat ve ağırlığı azaltmaya yardımcı olan içi boş bir tasarıma sahiptir. Bu, nakliye ve montajı daha kolay ve daha ucuz hale getirir.

Sahte Ahşap Poliüretan Kirişler nedir?
Dergilerde ve ev geliştirme web sitelerinde gördüğünüz açık ahşap kiriş dekorlarını kışkırtıyor musunuz? Bir çok ev sahibi aynı görünüme bayılacaklardı, ancak maliyet ve kurulum karmaşıklığı ile geri tutuluyorlardı. Gerçek ahşap kirişler ucuz değildir ve ağırlıkları dikkate alındığında, montajı da kolay değildir. Benzer bir durumdaysanız, bu ışınlar sizin için idealdir. Bankanızı gerçek ahşap gibi kırmayacaklar ve yetenekli bir yüklenici yardımıyla kurulum oldukça kolay. Ek olarak, kirişlerin çürümeye, çatlamaya veya çözgülemeyeceğinden endişelenmenize gerek yok, ki bu normal odunda olduğu gibi.

Sahte Ahşap Poliüretan Kirişler Ne Yapılır?
Sahte ahşap kirişlerin büyük bir çoğunluğu yüksek yoğunluklu poliüretandan yapılmıştır. Ayrıca strafordan yapılan diğerleriyle karşılaşacaksınız. Köpük kirişler poliüretan bazlı faux kirişler kadar güçlü veya dayanıklı değildir.
Etiketler:

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.