Rustik salon dekorasyonu poliüretan kiriş


























Sahte ahşap kirişler, bir iç dekorasyona geldiğinde önemli bir bileşendir. Sadece bir miktar sıcaklık verirken, tavandaki kusurları da kapatabilirler.

Günümüzde modern evlerde ahşap kirişler bulmak çok pratik ve ekonomik olduğu düşünüldüğünde oldukça zordur. Peki neden hala pazarda bu kadar talep ediliyorlar?

Şimdi bu ahşap kirişlerle neler yapabileceğinizi merak ediyor musunuz? Size söylemeden önce, bu ahşap malzemelerin eski moda ve rustik tarzlarda olması gerekmediğini bilmelisiniz. Aslında, farklı renk ve şekillerde sunulabilir - iç tasarım için mükemmel bir seçenek haline getirirler. Woods mevcut dekoratif trendler arasında durmaktadır ve belirli alanları büyüleyici hale getirmek için kullanılmıştır.

Maliyete gelince, bunun için endişelenme! Günümüzde teknolojik gelişmeler ve yenilikler sayesinde, büyük miktarlarda para harcamak zorunda kalmadan belirli tasarımlara ulaşmak artık mümkün. Örneğin, kurulumu çok kolay olan poliüretan kirişleri tercih edebilirsiniz. Daha fazla bilmek ister misiniz? Okumaya devam et!

Stilleri bir karışımı
Rustik salon dekorasyonu poliüretan kiriş: rustik tarz tarz Mutfak
Bu yenileme projesinde mimar Lidera Doméstica, biraz rahatlatıcı ve çağdaş bir ortama ulaşmak amacıyla stillerin bir kombinasyonunu seçti.

Burada ahşap kirişler, modern ve minimalist mobilyalar gibi mutfağın diğer yönlerini vurgularken geleneksel cazibelerini koruyor. Stillerin karışımı çok çekici bir sonuç üretti.


Rustik ev için mavi bir dokunuş
Home Deco Decoración: rustik tarz tarz Mutfak
Geleneksel ahşap kirişlere alışkın olan bu tasarım, çivit mavisi ve beyaz renk şemasında kendini göstermektedir. Rustik tarzda bir eve farklı bir dokunuş getirmeyi amaçlayan çok özgün bir fikir.

Ahşap tavanı tamamlayanlar seramik, ahşap ve camdan mobilyalar ve kırmızı kiremitli döşemelerdir. Ahşap kirişleri tavanınıza taşımak isterseniz, kendinizi yaratıcı olmaya teşvik edin ve evinize yeni ve taze bir görüntü kazandıracak farklı renk kombinasyonlarını deneyin.

Rustik salon dekorasyonu poliüretan kirişrustik tarz tarz Oturma Odası
Ahşap malzemeler genellikle rustik bir unsur olarak düşünülse de, bu ev güzel ve modern bir dokunuşla bitmiştir. Kirişler, bölgeye tazelik hissi veren çok iyi parlatılmıştır. Gördüğünüz gibi, sonuç beklendiği gibi.

Ahşap ve cam
Lidera domÉstica: rustik tarz tarz Evler
Bir sonraki teklifimiz de aynı şekilde yenilenmiş bir stil istiyor. Ahşap kirişler, evlerine sıcak bir dokunuş katmak isteyen birçok kişi tarafından çok sevilmektedir. Bu nedenle, ultra modern tasarımlar yaratmak için onları diğer malzemelerle bir araya getirme eğilimi her zaman vardır.

Burada poliüretan kirarafından yapılan ve cam çatılı kapalı çatıyı değiştirdiği ve ana iskelet olarak ahşap kirişlerle birleştirdiği bir başka proje. Sonuç eski ülke evine oldukça modern bir görünüm getirdiği için çok etkileyici.

Endüstriyel bir tarza sahip ahşap kirişler
Weber Arquitectos: eklektik tarz Şarap Mahzeni
Endüstriyel tarzdan esinlenilen Weber Architects firmasının bir sonraki önerisi, ahşap kirişleri evin ana kahramanları olarak metalik yapılarla birleştiriyor.

Ahşap kirişler daha çok şehir modern tasarımlarına adapte edildiğinden, sıcaklık ve rahatlık hissi vermek oldukça riskli bir tasarıma sahiptir. Öte yandan, metaller oldukça soğuk ve mattır. Bu nedenle, bu iki yapının kombinasyonunun böyle etkileyici bir sonuç yaratabileceğini görmek çok ilginçtir.


Klasik bir şarap mahzeni
Schmitz-Riol Planungsgesellschaft mbH: rustik tarz Şarap Mahzeni
Bu örnek, eski zamanlardan yararlanarak know-how'ları edinmiş olanlar için mükemmeldir. Bu basit ama karizmatik şarap mahzeni, tavana ve duvara çok özel bir doku sağlamak için ahşap kirişleri kısmen örten sıva tekniklerini kullanır. Bölge ayrıca siz ve misafirleriniz için güzel bir kadeh şarabın tadını çıkarmak için güzel bir ahşap masa ile tamamlanmaktadır.


İç tasarım söz konusu olduğunda, renk koordinasyonu çok önemli bir rol oynar. Ahşap yüzeylerin mutlak bir hayranıysanız ama onları minimalist evinize nasıl dahil edeceğiniz konusunda bir fikriniz yoksa endişelenmeyin ve pes etmeyin. Ahşap kirişlerin her zaman uzun ömürlerini uzatmaya yardımcı olduğu kanıtlanmış diğer renkler ile boyamayı seçebilirsiniz. Ty hakkında biraz araştırma yap
Etiketler:

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.