Poliüretan kiriş Ahşap Makas Tasarımları























































































Poliüretan kiriş Ahşap Makas Tasarımları ile  ahşap kirişler ile oluşturulan ahşap kafes tasarımlarının bu örneklerine göz atın - basit ve hafif bir bina alternatifi. Sunduğumuz düz kirişler ve kavisli kirişler, makas, kral, kraliçe, çekiç kiriş ve daha fazlası gibi eviniz için pratik olarak herhangi bir makas tasarımını oluşturmak için birleştirilebilir.

Evinizin tasarımına gerçekten özel bir şey getirmek istediğinizde, o zaman sahte bir ahşap kafesin cevabı olabilir. Kafes tasarımlarınıza kordon ve kiriş bantları eklemek, yetenek ve eşsiz bir kalite yaratmanın harika bir yoludur.

Her evin yıllar önce yaptığı gibi yapısal destek için gerekli makasları değil ama yine de Poliüretan kiriş ile harika bir ek olabilir. Çeşitli Poliüretan kiriş ahşap kafes tasarımlarından herhangi birini monte etmek, değerli yaşam alanlarını kullanmadan evinize karakter ve şıklık katmanın bir yoludur.

Evinize eski dünya cazibesi veya parlak, modern bir sınıf dokunuşu vermek istiyorsanız, size uygun bir stil, leke veya renk seçeneği var. Bir boya şemasını veya mevcut ahşap ve faux ahşap armatürlerin rengini eşleştirmek istiyorsanız, kirişlerimizin çoğu lekelenebilir veya boyayabilir.

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.