Poliüretan kütük retro ve rustik tasarım et lokanta restorant cafe dekorasyon
























































Fotoğraf Galerisi: Perakende Mağazalar ve İç Mekanlar
İç tasarım daha iyi bir deneyim sunarken göz alıcı bir perakende mağazası rustik tasarım müşterilere çekiyor. Unutulmaz ve davetkar bir ortam, tekrarlanan müşteriler veya bir tanesi arasındaki fark olabilir. Ancak zaman, bütçe ve / veya yapısal kısıtlamalarla sınırlı olduğunda bu en iyi görünümü elde etmek her zaman kolay değildir.

Kirişlerimiz, plakalarımız, kornişlerimiz ve diğer suni odun ürünlerimiz, pahalı ve ağırlığı engelleyen gerçek ahşaplara güzel, hafif ve kurulumu kolay bir alternatif sunar. Bütçenizi aşmadan bir tadilattan sonra perakende alanınızı hızlı bir şekilde artırabilir ve ihtiyacınız olan harika görüntüyü elde edebilirsiniz.

Çeşitli perakende mağazaları, Walgreens, Starbucks ve FAO Schwarz gibi tanınmış şirketler de dahil olmak üzere tasarımlarında Poliüretan kütük sahte ürünlerden büyük yararlandılar. İster küçük bir perakendeci olun, ister ülke çapında bir zincir olun, faux gerçek bir şeyle uğraşmadan istediğiniz görünümü sunar.

Bu fotoğraflar inanılmaz ve yenilikçi tasarımlara sahiptir; rustik tasarım İlham vermek için çok çeşitli olanaklar. Perakende müşterilerimizin rustik tasarım listesini görmek için tıklayınız.
Etiketler:

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.